Aanbod

Delen: Facebook Twitter

De puinhopen van acht jaar paars

Door Pim Fortuyn

De puinhopen van acht jaar paars
RubriekPolitiek & Staatsinrichting
Boeknummer#92291
TitelDe puinhopen van acht jaar paars. Een genadeloze analyse van de collectieve sector en aanbevelingen voor een krachtig herstelprogramma
AuteurFortuyn, Pim
BoektypeGebonden met stofomslag
Druk6e druk
UitgeverijKarakter Uitgevers B.V.
Jaar van uitgave2002
ISBN109061129117
ISBN139789061129110
TaalNederlands
SamenvattingToen het eerste paarse kabinet in 1994 aantrad, leek het er even op dat er een frisse wind zou gaan waaien en dat de collectieve sector op de schop zou gaan. Maar behalve op het gebied van de overheidfinanciën (Zalmnorm) en de zedelijkheidswetgeving (homohuwelijk, euthanasie en abortus), is er volgens Pim Fortuyn vooral niet geregeerd. "Het publieke domein en de collectieve sector verkeren na twee paarse kabinetsperiodes dan ook in een kritieke toestand. De wachtlijsten in de gezondheidszorg zijn lang, het onderwijs bevindt zich in een zorgwekkende toestand, de veiligheid laat te wensen over, het Openbaar Bestuur heeft zijn geloofwaardigheid verloren, en ga zo nog maar even door." In dit boek onderwerpt Pim Fortuyn de toestand van de collectieve sector na acht jaar Paars bewind aan een genadeloze analyse.
Pagina's186
TagsPim Fortuyn (6), Politiek Nederland (17), PvdA (3), VVD (1)
Staat van het boekGoed
Prijs€ 8,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.