Privacyverklaring

Samenvatting

Wij verzamelen uw gegevens uitsluitend voor correspondentie en het verwerken van uw bestelling en delen uw gegevens alleen met partijen als dat strikt noodzakelijk is, zoals met een postbedrijf dat uw bestelling aflevert. Wij versturen geen mailings en verkopen geen e-mailadressen. Hieronder vindt u uitgebreidere informatie.

Algemene informatie

Identiteit:
Klondyke
Vlaardingenstraat 51
1324 LB  Almere
Telefoon: 036-5303162
E-mail: info@klondyke.nl

Doeleinden en rechtsgronden voor gegevensverwerking

Uw gegevens worden uitsluitend verzameld voor het uitvoeren van de overeenkomst, in de meeste gevallen het laten bezorgen van een bestelling en het informeren daarvan, bijvoorbeeld het verstrekken van een track & trace-code van een postpakket.

Voor de verzending van een bestelling zijn altijd de contactgegevens noodzakelijk. Wanneer een bestelling wordt afgehaald, zijn deze gegevens niet noodzakelijk.

Wij versturen geen mailings. Klanten die op de hoogte gehouden willen worden, kunnen ons volgen op social media zoals Facebook.

Duur van de opslag

Gegevens van klanten die artikelen bestellen worden opgeslagen in ons ordersysteem. Dit systeem is beveiligd en wordt niet gedeeld met derden. Gegevens worden in ieder geval bewaard zolang de wettelijke bewaarplicht geldt, denk aan de administratie die wettelijk zeven jaar bewaard moet worden.

Recht van inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

Klanten die hun gegevens willen inzien, rectificeren of wissen kunnen contact met ons opnemen, bijvoorbeeld per e-mail. Al deze verzoeken zullen gehonoreerd worden, tenzij de wettelijke bewaarplicht geldt.

Klanten hebben altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Categorie├źn van ontvangers van de persoonsgegevens

Klantgegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij het nodig is voor de aflevering van een bestelling. Denk aan postbedrijven als DHL, PostNL, Van Straaten Post/Sandd en Bpost.