Onze boeken

Bling

Door Erica Kennedy

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#59058
Titel
Bling
Auteur
Kennedy, Erica
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Vassallucci, Amsterdam
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
9050006663
ISBN13
9789050006668
Taal
Nederlands
Samenvatting
De eenentwintigjarige, half Haïtiaanse, half Italiaanse Mimi droomt ervan om zangeres te worden. Ze reist van Ohio naar New York om auditie te doen bij Triple Large Entertainment, het populaire hiphoplabel van Lamont Jackson. Zodra Lamont de mooie Mimi met haar fluwelen stem ontmoet, beseft hij dat zij de artiest is die hij nodig heeft om zichzelf te bewijzen in de muziekwereld. Hij geeft Mimi een contract en tovert haar binnen een mum van tijd om tot een ghetto-fabulous superster. Mimi wordt meegesleept in de decadente blingwereld van trendy clubs, hippe kleren en beroemde vrienden. Als ze geconfronteerd wordt met de keerzijde van het succes, is het aan haar om de controle over haar leven terug te krijgen.

Als Erica Kennedy tijdens haar middelbare schoolperiode in aanraking komt m
... (Lees verder)et de hiphopscene, is ze voorgoed verkocht. Na haar studie aan het prestigieuze Sarah Lawrence College en Oxford besluit ze in de muziek- en mode-industrie te gaan werken. Ze schrijft over entertainment en mode voor Us Weekly, Vibe en InStyle.
Pagina's
380
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.