Onze boeken

Goudzand: verhalen, dagboeken en brieven

Door Konstantin Paustovski

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#330344-VC27
Titel
Goudzand: verhalen, dagboeken en brieven
Auteur
Paustovski, Konstantin
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Amsterdam : Van Oorschot
Jaar van uitgave
2016
ISBN10
9028261222
ISBN13
9789028261228
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele rode hardcvoer mewt zilveropdruk op rug, stofmslag, leeslint, 8vo. Samengesteld en vertaald door Wim hartog.
Samenvatting

Konstantin Paustovski schreef met Verhaal van een leven een van de mooiste egodocumenten uit de twintigsteeeuwse literatuur. Paustovski paart zijn ervaringen in de bloedigste en verschrikkelijkste episodes uit de Russische geschiedenis aan een buitengemeen goed ontwikkeld oog voor het schone, het ontroerende. Hartverscheurende tragiek en hartverwarmende liefde staan in zijn werk dan ook vaak naast elkaar. Dat verklaart misschien zijn immense succes in Nederland. De reeks vertalingen van Wim Hartog in de Privédomeinreeks werd zeer goed verkocht. Maar nu is er de 'onbekende Paustovski': Goudzand. Verhalen, dagboeken, brieven, zeshonderd pagina's nooit eerder in Nederlandse vertaling verschenen persoonlijke geschriften die Wim Hartog opdolf uit het Russische Verzameld werk en andere
... (Lees verder)bronnen. Hartog laat Paustovski de ongelofelijke geschiedenis van diens eeuw vertellen. Voor de kenner een feest, voor wie nu met Paustovski kennismaakt een uitermate overtuigende inkijk in het werk van deze schrijver van wereldformaat.
Pagina's
661
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.