Onze boeken

Een licht bewoond eiland: faxen an Ger 5

Door Nicolien Mizee

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#330295-VC26
Titel
Een licht bewoond eiland: faxen an Ger 5
Auteur
Mizee, Nicolien
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Amsterdam : Uitgeverij Van Oorschot
Jaar van uitgave
2022
ISBN10
9028221085
ISBN13
9789028221086
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele hardcover, stofomslag, 8vo.
Samenvatting

In Een licht bewoond eiland zijn we met de faxen aan Ger aanbeland in het jaar dat Nicolien Mizees eerste boek, Voor God en de Sociale Dienst, verschijnt. En daarmee betreedt ze de wereld van boekpresentaties, optredens en interviews. Dat leidt tot verwarring en twijfels die gedeeld moeten worden. Want de grote wereld is geen plek waar Mizee zich graag ophoudt. Ze zoekt naar bezielde afzondering: misschien geen onbewoond eiland, maar een licht bewoond eiland. 'Onverbeterlijk grappig en invoelbaar.' Trouw 'Ontwapenend, origineel, waarachtig en bovenal menselijk.' De Gelderlander 'Haar schrijven is een verademing voor iedereen die van echt houdt. Werkelijk niks is nep in dit boek.' De Limburger 'Het blijft steeds boeien en kraken en schuren.' De Groene Amsterdammer 'Verslavende literatuur.
... (Lees verder)' Noordhollands Dagblad 'De faxen van Mizee doen denken aan brieven van Reve.' de Volkskrant 'Slim, geestig en onverbiddelijk eerlijk.' NRC Handelsblad *****
Pagina's
444
Conditie
Goed
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.