Onze boeken

Films van de jaren 80

Door Jürgen Müller

Categorie
Film, Cinema & TV
Boeknummer
#305230-KJ10
Titel
Films van de jaren 80
Auteur
Müller, Jürgen
Boektype
Gebonden
Uitgeverij
Keulen : Taschen
Jaar van uitgave
n.d.
ISBN10
3822828351
ISBN13
9783822828359
Taal
Nederlands
Beschrijving
Softcover flexiband, illustraties in kleur, 4to.
Samenvatting
De stadsjungle en neonlichten, androïden en sterrenkrijgers, onpeilbare afgronden en onstabiele oppervlakten - in de bioscoop van de jaren 80 verdwijnen de grenzen tussen droom en werkelijkheid, en viert ambiguïteit hoogtij. Het is het decennium van reizigers tussen twee werelden, van Blade Runner, Aliens en Ghostbusters: een decennium van gevaarlijke illusies.
Films van de jare 80 keert terug naar het tijdperk van blockbusters en cultfilms, van Indiana Jones en Pretty Woman tot Sex, Lies and Videotape. Deze verzameling van 145 succesvolle en invloedrijke films vertelt alles wat je ooit hebt willen weten over de productie, ambities, makers en sterren.
Films van de jaren 80 is een weerzien met Harry en Sally, E. T. en Terminator. Het leidt ja naar de diepten van Le Grand Bleu, d
... (Lees verder)e nachtmerrie van Brazil en de weidse steppen van Out of Africa.
Boeiende teksten en spectaculaire foto's bieden een fascinerend panorama van de filmgeschiedenis. Dit is het ultieme boek voor iedereen die van films van de jaren 80 houdt.
Pagina's
863
Conditie
Goed — Lichte tabaksgeur.
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.