Onze boeken

Indonesisch voor beginners + Uitgesproken Indonesisch (incl. 2 cd's)

Door Harmani Jeanne Ham

Categorie
Taalkunde & Woordenboeken
Boeknummer
#302382-KE17
Titel
Indonesisch voor beginners + Uitgesproken Indonesisch (incl. 2 cd's)
Auteur
Ham, Harmani Jeanne
Boektype
Paperback
Druk
6e druk
Uitgeverij
Bussum : Couthino
Jaar van uitgave
2010
ISBN10
9046901807
ISBN13
9789046901809
Taal
Nederlands
Beschrijving
2 delen: 1) Indonesisch voor beginners, oorspronkelijk omslag, illustraties in z/w, 284 pagina's, 8vo; 2) Uitgesproken Indonesisch, oorspronkelijk omslag, enkele z/w illustraties, 2 cd's achterin, ISBN 9789046901816, 8vo.
Samenvatting
eze praktische cursus Bahasa Indonesia is bedoeld voor mensen die weinig of geen kennis van het Indonesisch hebben, maar die het wel in korte tijd willen leren. In dit leerboek wordt in zeventien lessen de basiskennis van het Indonesisch opgebouwd, waarbij de nadruk ligt op het verwerven van taalvaardigheid in gewone, dagelijkse situaties. De taalkundige problemen die zich voordoen, worden met veel voorbeeldzinnen uitgelegd. Elke les bevat een groot aantal oefeningen en een lijst van woorden die in de les voorkomen. Het boek besluit met een beknopte grammatica. Indonesisch voor beginners vormt samen met Uitgesproken Indonesisch (een uitspraakboek met twee cd? s) en Basiswoordenlijst Indonesisch een complete cursus Bahasa Indonesia. In Uitgesproken Indonesisch zijn ook de antwoorden te vind... (Lees verder)en van de oefeningen uit het leerboek. Jeanne Ham heeft 25 jaar lesgegeven aan diverse taalinstituten, waaronder het Tropeninstituut, Babel Taleninstituut, en verschillende volksuniversiteiten. Tegenwoordig geeft zij workshops aan huis en onlinecursussen Indonesisch.
Pagina's
-
Conditie
Goed
Prijs
€ 30,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.