Onze boeken

De groote oorlog: de Eeerste Wereldoorlog in de Westhoek + CD-rom

Door Dries - en anderen Chaerle

Categorie
WO I
Boeknummer
#298057
Titel
De groote oorlog: de Eeerste Wereldoorlog in de Westhoek + CD-rom
Auteur
Chaerle, Dries - en anderen (redactie)
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Tielt : Lannoo
Jaar van uitgave
2008
ISBN10
9020975374
ISBN13
9789020975376
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, illustraties in kleur en z/w, CD-rom achterin, klein 4to.
Samenvatting
Een rijk geïllustreerd informatief boek met interactieve cd-rom voor jong en oud Hoe was het om te leven tijdens de Eerste Wereldoorlog? Wat waren de gevolgen van de oorlog voor de Westhoek en de mensen die er probeerden te overleven? Deze uitgave geeft op een heldere en bevattelijke manier antwoord op deze en vele andere vragen. Boeiende en aangrijpende persoonlijke getuigenissen van 15 heel verschillende en heel gewone mensen: een jong meisje, een priester, een Brits soldaat... Lees en bekijk foto's en ? lmpjes . Kijk en luister hier naar een oorlogsgetuigenis uit de cd-rom. De Groote Oorlog op Radio1. Beluister het interview.
Dit unieke boek met interactieve cd-rom neemt je mee naar de Eerste Wereldoorlog in de Westhoek van Vlaanderen. Je beleeft het boeiende en aangrijpende verha
... (Lees verder)al van 15 verschillende mensen die deze periode hebben meegemaakt: soldaten, burgers, kinderen, mannen en vrouwen, mensen van overal, mensen met een oorlog. Geen van hen allen raakte die oorlog ooit nog kwijt. Aan de hand van getuigenissen, beelden van toen en nu, historische voorwerpen en sporen in het landschap krijg je een helder beeld van de geschiedenis van De Groote Oorlog in de Westhoek.
Pagina's
2.008
Conditie
Goed
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.