Onze boeken

De aura: uitstraling van mens, dier, plant en steen

Door W.H. Gmelig Meijling e.a.

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#291268
Titel
De aura: uitstraling van mens, dier, plant en steen
Auteur
Gmelig Meijling, W.H. & Wim Gijsen
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Druk
4e druk
Uitgeverij
Deventer : Ankh-Hermes bv
Jaar van uitgave
1984
ISBN10
9020248367
ISBN13
9789020248364
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele hardcover met goudopdruk, stofomslag, illustraties in kleur.
Samenvatting
DE AURA uitstraling van mens, dier, plant en steen

Dit boek geeft een uiterst boeiende visie op het onderwerp 'Aura'. W. H. Gmelig Meyling is een begaafd helderziende, die zowel schildert als fotografeert (op beide terreinen noemt hij zich amateur). Dit resulteerde in het onderhavige boek, dat in drie gedeelten is gesplitst. Het eerste gedeelte is een inleiding over het begrip 'aura'. Het tweede gedeelte is een serie merkwaardige schilderijen, die in kleur weergeven wat een helderziende waarneemt: een meisje in verschillende gemoedstoestanden (zij straalt in iedere stemming andere kleuren uit); krachten die van buiten af op ons inwerken (de mens kan deze toelaten of afweren); het verlaten van de ziel van het lichaam bij het sterven; een hond; bomen; vogels in vlucht; een oud Egyptisch b
... (Lees verder)eeld; een kruis; een kerk waarin een dienst is, Iedere illustratie wordt uitvoerig toegelicht. Het derde gedeelte laat een aantal foto's zien waarop een uitstraling zichtbaar is (een soort Kirlianfotografie). Gmelig Meyling stelt dat er zeven verschillende aura's zijn. De dichtst bij de stof liggende uitstraling is thans fotografisch vast te leggen. Een tweede en derde laag zijn soms ook zichtbaar. Dit boek vormt een uitdaging voor alle experimenterende fotografen en voor verschillende takken van wetenschap om te trachten steeds fijnere lagen van de aura op film te vangen en zo te verifiëren, wat hier in dit boek als een persoonlijke visie geschilderd wordt.
Pagina's
104
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.