Onze boeken

Seth spreekt: de eeuwige waarde van de ziel

Door Jane Roberts

Categorie
Algemeen Astrologie & Spiritualiteit
Boeknummer
#290696
Titel
Seth spreekt: de eeuwige waarde van de ziel
Auteur
Roberts, Jane
Boektype
Paperback
Druk
6e druk
Uitgeverij
Deventer : Ankh-Hermes BV
Jaar van uitgave
1998
ISBN10
9020281569
ISBN13
9789020281569
Taal
Nederlands
Samenvatting
Een hoge intelligentie vertelt over het leven voor en na de dood

Seth spreekt met als medium Jane Roberts (8 mei 1929 - 5 september 1984). Hij gebruikte haar fysieke aanwezigheid om met onze wereld te kunnen communiceren. In haar eerste hoek, The Seth Material, beschrijft zij de verbazingwekkende ervaringen van iemand die ingewijd word( in de mediamieke wereld. Kort daarna begon Seth haar een eigen boek Ie dicteren. Op zijn eigen manier maakt Seth u deelgenoot van alle kennis die bij in de loop van duizenden jaren bijeen heeft vergaard; hij vertelt over gebeurtenissen die bij om zich heen heeft meegemaakt: wat er werkelijk gebeurde op de Calvarieberg, hoe en wanneer Christus weer op aarde zal komen, over de Dode-Zeerollen en verdwenen beschavingen, over zijn eigen problemen als derde-ee
... (Lees verder)uwse paus en over vele andere incarnaties. Hij geeft aan wat een mens onmiddellijk na de dood kan verwachten, hoe iemand een glimp van een vorig leven kan opvangen, hoe je wegen kunt vinden naar en contact opnemen met overleden vrienden en familieleden. Seth beschrijft op welke manieren een mens zich kan oefenen in het vinden van die kernpunten in deze wereld van materie die de geest openen voor het ongeziene en ongekende, voor liet buitenzintuiglijke.
Pagina's
487
Conditie
Goed — Lichte foxing op kopsnede.
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.