Onze boeken

Hier is.... Adriaan van Dis: Honderd gesprekken

Door Adriaan van Dis

Categorie
Secundair
Boeknummer
#271012
Titel
Hier is.... Adriaan van Dis: Honderd gesprekken
Auteur
Dis, Adriaan van
Boektype
Diversen
Uitgeverij
Amsterdam, Rubinstein
Jaar van uitgave
2010
ISBN10
904760279X
ISBN13
9789047602798
Taal
Nederlands
Beschrijving
10 DVD's in hoes met begeleidend geniet boekje.
Samenvatting

Hier is …… Adriaan van Dis is het legendarische praatprogramma waarin Adriaan van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers, kunstenaars en politici ontving. Het programma, dat tussen 1983 en 1992 door de VPRO werd uitgezonden, geldt nog steeds als het enige succesvolle Nederlandse tv-programma over boeken. Uit meer dan 200 gesprekken die in de loop van de jaren in het programma zijn gevoerd heeft regisseur Ellen Jens dertig nieuwe afleveringen van een uur samengesteld. Honderd gesprekken die allemaal beginnen met de beroemde vraag: "Rode wijn, witte wijn of water?" Voorafgaand aan iedere aflevering haalt Adriaan van Dis herinneringen op aan zijn gasten. Dat levert prachtige anekdotes op over ondermeer de woede –uitbarsting van Willem Oltmans, de v
... (Lees verder)erkoopcijfers van Annie Cohen- Solal, de volgelingen van de Dalai Lama en het sterrengedrag van V. S. Naipaul. Adriaan van Dis ontving voor dit programma in 1986 de Zilveren Nipkowschijf voor het beste televisieprogramma.
Pagina's
-
Conditie
Goed
Prijs
€ 25,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.