Onze boeken

Allemaal Gelogen. De herinnering als mooi verhaal + CD

Door F. Springer

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#270736
Titel
Allemaal Gelogen. De herinnering als mooi verhaal + CD
Auteur
Springer, F.
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Amsterdam, Querido
Jaar van uitgave
2002
ISBN10
9021482223
ISBN13
9789021482224
Taal
Nederlands
Beschrijving
Boek en CD samen nog nieuw in uitgeversfolie.
Samenvatting


De diplomaat Carel Jan Schneider vertegenwoordigde Nederland ruim dertig jaar lang in de verste uithoeken van de wereld. De schrijver F. Springer smeedde diens belevenissen om tot literaire fictie van formaat. Op 15 januari 2002 worden zij beiden zeventig jaar. Om te dit vieren zijn de voordrachten en de verhalen gebundeld die niet eerder in boekvorm verschenen of zelfs nooit eerder zijn gepubliceerd. Zijn debuutverhaal uit 1958 bijvoorbeeld, 'Een eskimo op het dak', geschreven in J. D. Salingerstijl, over ontluikende erotiek, en zijn nog niet eerder uitgegeven novelle 'Bangkok, een elegie' uit 1996 zijn nu voor het eerst te lezen. Springer-kenner Liesbeth Dolk heeft uit de 'verspreide stukken' een selectie gemaakt. In een uitgebreid interview spreekt zij met de auteur over de (autobio
... (Lees verder)grafische) achtergrond van zijn verhalen. Om het geheel tot een echte feestbundel te maken zijn foto's en illustratie opgenomen. Op de bijgesloten cd leest Springer voor.
Pagina's
287
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.