Onze boeken

Zachter! Over wanhoop en verlangen bij buren

Door Machteld Bruijel

Categorie
Filosofie
Boeknummer
#256623
Titel
Zachter! Over wanhoop en verlangen bij buren
Auteur
Bruijel, Machteld
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Gigaboek
Jaar van uitgave
2017
ISBN10
9085484294
ISBN13
9789085484295
Taal
Nederlands
Samenvatting
Bonje met de buren! Is op te lossen! Door Zachter! met elkaar om te gaan!

Gedoe met je buren. Wie kent het niet? Burenfricties zijn hier de aanleiding om alle soorten en maten mensen uit te nodigen om met elkaar in gesprek te gaan. Hand- met Hoofdgeschoolden. Linksen met Rechtsen. Muziekliefhebbers met Stiltezoekers. Verwarden met Onverwarden. Gelovigen met Ongelovigen. Opgeruimden met Sloddervossen. Maar, wat Machteld Bruijel vaak te horen krijgt is: - Met mijn buren valt helemaal niet te praten. - Aan jullie heb ik dus ook niks. - Wat? ZIJ hebben over ONS geklaagd?! Hoe? Ze spreken de taal niet eens... - Nee, dank u. Daar hebben wij zo onze eigen manieren voor. Waar zijn die pleitbezorgers voor populisme en voorstanders van samen praten als je ze nodig hebt? Dit boekje is een oproep v
... (Lees verder)an Machteld Bruijel en Katherine Forrest, in woord en beeld, aan alle boze buren van deze wereld om Zachter! met elkaar om te gaan.
Pagina's
112
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 6,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.