Onze boeken

Zelf bommen leggen

Door Th. Van Os

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256549
Titel
Zelf bommen leggen
Auteur
Os, Th. Van
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Groningen, Uitgeverij Kleine Uil
Jaar van uitgave
2012
ISBN10
9491065432
ISBN13
9789491065439
Taal
Nederlands
Samenvatting
Seks, ongeloof en islam mogen in bed uitstekend samengaan, in de huidige Nederlandse verhoudingen zorgt het voor een explosief mengsel. Als Henk Snijder en een zekere Mo een blinddate aangaan, vermoeden geen van beiden waartoe dit zal leiden.
Want wie is die Henk eigenlijk? De verlichte wetenschapper met hart voor zijn zebravissen of de stukjesschrijver die geen haat denkt te zaaien maar waarheid? En wie is die sprookjesverteller die zich Mo noemt en op zoek gaat naar het Paradijs? Is hij de gelijknamige Mo, hosselaar met foute vriendjes? Broer Achmed die medicijnen studeert om chirurg te worden of neef Abdal die zich liever onzichtbaar maakt in zijn kelderbox?
Zelf bommen leggen verhaalt hun zoektocht langs geilheid en stadssprookjes naar radicalisering en passie. Maar bovenal vertelt d
... (Lees verder)eze roman over ons geloof in een maakbare samenleving. Stap in: metro 154 staat voor. Dingdong. De deuren gaan sluiten. Stap in en geef je over aan de waarheid: Allah oe akbar, er is geen God. De metro trekt op naar het offerfeest.
Pagina's
298
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.