Onze boeken

Verder is er niemand

Door Ingrid de Vries

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256524
Titel
Verder is er niemand
Auteur
Vries, Ingrid de
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Elikser
Jaar van uitgave
2015
ISBN10
9089547452
ISBN13
9789089547453
Taal
Nederlands
Samenvatting
Ze pakt een afgebroken tak en loopt voetje voor voetje heen en weer. Voor iedere stap die ze zet, port ze met de tak in de bladeren om te voelen of er een holte onder zit; ze heeft geen zin om opeens een stuk omlaag te vallen. Met een verstuikte enkel komt ze hier nooit meer weg. Hoewel, eigenlijk is het wel een mooie gedachte dat ze haar einde zou vinden in een kuil die ze zeventig jaar geleden zelf gegraven heeft.

Op een winterse namiddag wordt een oude vrouw gevonden, liggend op het ijs van een vaart. In het ziekenhuis probeert zij zich te herinneren hoe ze daar terechtkwam, maar in haar verwarde brein lopen heden en verleden door elkaar heen. Ze gaat terug naar de tijd dat ze een meisje was, toen geheimen de realiteit vertroebelden.
Verder is er niemand is een roman over de kracht
... (Lees verder)van de verbeelding, die het leven van de hoofdpersoon kleur en betekenis geeft, maar die tegelijkertijd de werkelijkheid ontwricht.

Ingrid de Vries is journalist en werkte mee aan verschillende televisieprogramma's.
Verder is er niemand is haar eerste roman.
Pagina's
175
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.