Onze boeken

Strandvondst

Door Doeko Bosscher

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#253853
Titel
Strandvondst
Auteur
Bosscher, Doeko
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Groningen, Passage
Jaar van uitgave
2004
ISBN10
9054521104
ISBN13
9789054521105
Taal
Nederlands
Samenvatting
Als in de Noord-Nederlandse kustwateren het lichaam van een Canadese zeiler aanspoelt, denkt Frits Sluimer, wethouder van de gemeente waar het voorval plaatsvindt, dat hij door een speling van het lot is herenigd met zijn vader. Het bewijs noch het tegenbewijs valt te leveren. Frits' vrouw Tereza is sceptisch gestemd, maar als het voor Frits tot een obsessie uitgroeit, volgt zij hem op een reis naar Canada om het verleden van de zeiler te achterhalen. Die zoektocht wordt een totale mislukking. Tereza probeert te redden wat er te redden valt, maar dan is het al te laat.

Strandvondst beschrijft de ontwikkeling van iemand die zijn vader zoekt, tegen de achtergrond van het leven in de kleine plattelandsgemeente Ripwierde, gesitueerd in Noord-Groningen. Maar bovenal is het een verhaal over d
... (Lees verder)e relatie tussen een man die zichzelf mislukt vindt en een vrouw die gelukkig is met haar leven zoals het is.
Pagina's
204
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.