Onze boeken

Ernstig genoeg. Liedjes en gedichten vanaf 1986

Door Willem Wilmink

Categorie
Poëzie
Boeknummer
#253313
Titel
Ernstig genoeg. Liedjes en gedichten vanaf 1986
Auteur
Wilmink, Willem
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Amsterdam, Bert Bakker
Jaar van uitgave
1995
ISBN10
9035115872
ISBN13
9789035115873
Taal
Nederlands
Samenvatting
Wat opging voor de Verzamelde liedjes en gedichten tot 1986 is evenzeer van toepassing op de liedjes en gedichten die zijn verzameld in Ernstig genoeg: ze zijn niet alleen bestemd voor kinderen, maar voor de ogen en oren van jong en oud. Wilminks volstrekt unieke, ontwapenende, humoristische manier van schrijven over grote en kleine zaken heeft ervoor gezorgd dat hij in de loop der jaren een groot publiek voor zich heeft gewonnen.
Na de prachtige Verzamelde liedjes en gedichten tot 1986 maakt Ernstig genoeg Wilminks verzamelde poëzie compleet. In dit boek zijn onder andere de dichtbundels Ze zeggen dat de aarde draait en Moet worden gevreesd dat het nooit bestond? opgenomen. Daarnaast treft men een ruime keuze aan uit nieuw werk en gedichten uit bibliofiele uitgaven. De reeks 'Drie k
... (Lees verder)leine liedjes' komt uit een mini musical; met de reeks 'Voor de zieke kinderen' versierde Willem Wilmink een stoel ten bate van het Ronald McDonald Huis voor ernstig zieke patiëntjes. Net als in Verzamelde liedjes en gedichten tot 1986 is ook nu weer een register op titels en beginregels opgenomen.
Pagina's
331
Conditie
Goed
Prijs
€ 17,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.