Onze boeken

Helemaal Heeresma: Verzamelde romans *GESIGNEERD*

Door Heere Heeresma

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#252809
Titel
Helemaal Heeresma: Verzamelde romans *GESIGNEERD*
Auteur
Heeresma, Heere
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Amsterdam, Anthos
Jaar van uitgave
1997
ISBN10
9041401857
ISBN13
9789041401854
Taal
Nederlands
Beschrijving
Oplage 750 genummerde en gesigneerde exemplaren. Dit is nummer 532.
Samenvatting

Een dagje naar het strand. Kleine roman die niet meer uit onze literatuur is weg te denken. Een drama aan de zeekant over drank en hartverscheurend verlies. Adembenemend. De Vis. Volstrekt uniek. Over de verloedering in de city. Gewetenloze leiders manipuleren murw gemaakte mensen. En het wonder natuurlijk waar de schuldelozen naar reiken. Meeslepend! De Antikrist. Cinéroman over decadentie en verval. Camerascherp geschreven, vloeien boek en lezende tenslotte ineen tot een ronduit schokkend beleven. Sensationeel. Geef die mok eens door, Jet! Streekroman die één, onafgebroken sukses werd. Over het drama in bijkant elk mannenleven. Een bovendien ronduit hilarisch boek. Uniek. Han de Wit gaat in de ontwikkelingshulp. Een zedenschets als een fanfare in onze letterkunde.
... (Lees verder)Maakt honderden al geschreven en nog te schrijven boeken overbodig. Schitterend. Langs Berg en Dal... Liefdesroman. Maar wat voor één! Volstrekt anders. Laat zien hoe de een in de ander altijd weer zichzelf zoekt. En eenzaa
Pagina's
635
Conditie
Goed — Fraai exemplaar.
Prijs
€ 30,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.