Onze boeken

Magazine! 150 jaar Nederlandse publiekstijdschriften

Door Marieke van Delft

Categorie
Media
Boeknummer
#252023
Titel
Magazine! 150 jaar Nederlandse publiekstijdschriften
Auteur
Delft, Marieke van
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Zwolle, Waanders/Koninklijke Bibliotheek
Jaar van uitgave
2006
ISBN10
904008274X
Taal
Nederlands
Samenvatting
In het najaar van 2006 organiseerde de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag een grote tentoonstelling over publiekstijdschriften: Magazine! Bij deze tentoonstelling verscheen een gelijknamig boek, dat in vogelvlucht de geschiedenis van een groot aantal bekende Nederlandse tijdschriften beschrijft. Daarnaast wordt aandacht besteed aan enkele andere relevante ontwikkelingen, zoals vormgeving, fotografie, productie, familiebladen, roddelbladen enzovoorts. Het boek is zo samengesteld dat het ook los van de expositie zeer goed gelezen en begrepen kan worden.
Aan Magazine! is meegewerkt door wetenschappers, vakgenoten, journalisten en andere betrokkenen die steeds vanuit hun eigen deskundigheid, de diverse tijdschriften en onderwerpen belichten. De redactie is verricht vanuit de Koninklijke Bibl
... (Lees verder)iotheek. Het resultaat is een verrassend, aantrekkelijk en hoogwaardig informatief boek, dat is geïllustreerd met aansprekende afbeeldingen.
Pagina's
231
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.