Onze boeken

Uw koninkrijk kome. De macht van het christelijk nationalisme in de VS

Door Michelle Goldberg

Categorie
Geschiedenis Noord-Amerika
Boeknummer
#250331
Titel
Uw koninkrijk kome. De macht van het christelijk nationalisme in de VS
Auteur
Goldberg, Michelle
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Kampen, Ten Have
Jaar van uitgave
2007
ISBN10
9025957595
ISBN13
9789025957599
Taal
Nederlands
Samenvatting
Christenen hebben het recht om niet-christenen te overheersen. Ze mogen dus andere landen naar eigen goeddunken binnenvallen, zo denkt de steeds groter wordende groep radicale christenen in de VS. Een groep die steeds meer sleutelposities in en rond het Witte Huis inneemt.

Journaliste Michelle Goldberg reisde de binnenlanden van de VS af, sprak talloze christelijke nationalisten en hun (tv-)dominees, en woonde massabijeenkomsten en -diensten in 'megakerken' en beursgebouwen bij. Integer schetst ze een fascinerend en onthutsend beeld van een machtige groep die denkt dat homo's, leraren, rechters en aanhangers van de evolutietheorie uit zijn op de vernietiging van de Amerikaanse samenleving en haar christelijke grondslag.

De filmrechten van dit boek zijn verkocht aan Morgan Spurlock, r
... (Lees verder)egisseur van de succesvolle film 'Supersize Me'.

Michelle Goldberg is senior verslaggever voor het digitale opinieblad Salom. com. Ze schreef onder meer voor 'The New York Observer', 'Rolling Stone' en 'The UK Guardian'.
Pagina's
251
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.