Onze boeken

Antropologie & Honderd Andere Verhalen

Door Dan Rhodes

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#247209
Titel
Antropologie & Honderd Andere Verhalen
Auteur
Rhodes, Dan
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Vassallucci, Amsterdam
Jaar van uitgave
2000
ISBN10
9050001653
ISBN13
9789050001656
Taal
Nederlands
Samenvatting
De verrassende verhalenbundel Antropologie bevat 101 verhalen die bestaan uit precies 101 woorden (net als de volgende zin).

Ze hebben de 101 vriendinnen van de hoofdpersoon als onderwerp, die zonder uitzondering uitbundig mooi zijn, die ongelooflijk veel van hem houden, hem verlaten, hem bedriegen, die om verschillende redenen sterven, hem verleiden en bij hem intrekken, dreigen hem in de steek te laten, beloven hem nooit in de steek te laten, hem doen lijden, geen liefde voor hem voelen, hem bijna krankzinnig van geluk maken, kinderen van hem willen, oud met hem willen worden, de lengte van zijn geslachtsdeel publiekelijk bespotten, uit liefde voor hem zelfmoord plegen, hem op mannen wijzen die knapper zijn dan hij, hem verachten en bewonderen.

Dan Rhodes heeft in zijn grappige, on
... (Lees verder)troerende en met compassie geschreven debuut een nieuw genre uitgevonden - iets dat het midden houdt tussen proza, poëzie en serenade - met 'proserie' die erom schreeuwt op luide toon te worden voorgedragen in de tram, in de kroeg, op het strand, voor de televisie, bij het ontbijt, in bed, in een Franse bistro, in...
Pagina's
109
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.