Onze boeken

De vierde wand. Verhalen over reizen en vertrekken

Door Arthur Japin

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#234971
Titel
De vierde wand. Verhalen over reizen en vertrekken
Auteur
Japin, Arthur
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam/Antwerpen, De Arbeiderspers
Jaar van uitgave
1998
ISBN10
9029522844
ISBN13
9789029522847
Taal
Nederlands
Samenvatting

Een decor heeft drie wanden. Daartussen moet de acteur zijn verhaal waarmaken. Het publiek gelooft hem, maar hijzelf kijkt de zaal in. Zijn wereld is aan één kant open. Aan zijn fantasie ontbreekt altijd een wand. De vierde. Die moet hij leren sluiten. Plaatsen in Afrika en de Indische Oceaan, Amerika en Europa vormen het decor van zeer verschillende avonturen, waaronder een veldtocht op Cyprus en Japans gijzeling in Ghana tijdens zijn onderzoek naar 'de zwarte met het witte hart'. Deze reisverhalen worden afgewisseld met zogenaamde vertrekken, verhalen over theater en werkelijkheid, over het sluiten van de vierde wand, het scheppen van een eigen wereld en reizen in de fantasie. Arthur Japin debuteerde in 1996 met Magonische verhalen en brak in 1997 door met zijn eerste rom
... (Lees verder)an De zwarte met het witte hart. Dit boek, inmiddels een bestseller waarvan de vertaalrechten over de hele wereld werden verkocht, werd genomineerd voor de ECI- en de Generale Bankprijs en werd diverse malen bekroond, onder andere met de Lucy B. en C. W. van der Hoogtprijs 1998.
Pagina's
202
Conditie
Goed
Prijs
€ 4,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.