Onze boeken

500 barbecuegerechten

Door Paul Kirk

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#233848
Titel
500 barbecuegerechten. Heerlijke recepten voor de barbecue, van kleine hapjes tot vis, vlees, gevogelte, vegetarische hapjes, bijgerechten en desserts
Auteur
Kirk, Paul
Boektype
Gebonden hardcover
Druk
6e druk
Uitgeverij
Utrecht, Veltman
Jaar van uitgave
2015
ISBN10
9059209087
ISBN13
9789059209084
Taal
Nederlands
Samenvatting
In dit boek zijn 500 spetterende recepten opgenomen, aangevuld met tips voor het kiezen van de geschikte ingrediënten, de essentiële barbecuetechnieken, het bereiden van eetlustopwekkende marinades en verrukkelijke bijgerechten.
In de inleiding wordt ingegaan op de aanschaf van een barbecue: op gas, elektriciteit of houtskool; wordt uitgelegd wat direct en indirect roosteren betekent, en vindt u informatie over het gebruik van een rookoven, het onderhoud van de barbecue en tips voor de veiligheid.
Er is een groot aantal heerlijke en veelzijdige recepten opgenomen; van eenvoudige en voedzame familiegerechten tot luxueuse om uw gasten buiten te ontvangen. Kies uit vele honderden gerechten vanuit de hele wereld, ook vegetarische en gezonde gerechten, en ontdek opnieuw hoe heerlijk
... (Lees verder) barbecuen kan zijn.
Pagina's
288
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.