Onze boeken

Wie is Herman Brusselmans en waarom?

Door Ed van Eeden

Categorie
Secundair
Boeknummer
#224067
Titel
Wie is Herman Brusselmans en waarom?
Auteur
Eeden, Ed van (samenstelling)
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam : Prometheus
Jaar van uitgave
1997
ISBN10
9053335951
ISBN13
9789053335956
Taal
Nederlands
Samenvatting
Zelfs de Mooie Jonge Oppergod van de Vlaamse letteren blijkt een leef tijd te hebben: in oktober 1997 wordt Herman Brusselmans veertig MIJ zelf heeft nauwelijks tijd om daarbij stil te staan, maar anderen gelukkig des te meer.

In dit speciale f eestboek brengen Tom Lanoye, Ronald Giphart, Herman Koch, Manon Uphoff, Hec Leemans, Gummbah, Paul Mennes, Erik Meynen en Jerry Goossens eik op hun eigen manier een groet aan de veertigjarige. Vanzelfsprekend voegt deze daar het zijne aan toe. Daarnaast bevat dit boek een interview-in-episodes dat de samensteller, journalist en Brusselmansiaan van het eerste uur Ed van Eeden, had met de langharigste schrijver ter wereld. Daarin komen onderwerpen aan de orde als vrouwen, angst, drank, roken, drummen, motorrijden, schrijven en zijn moeder, maar er
... (Lees verder)is uiteraard ook plaats ingeruimd voor het nodige slappe gezeik. Wie is Herman Brusselmans en waarom? Is natuurlijk rijkelijk voorzien van foto's en illustraties. Zoals dat hoort in een feestbundel als deze.
Pagina's
126
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.