Onze boeken

Sterk verdund

Door Kees van Kooten

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#223806
Titel
Sterk verdund
Auteur
Kooten, Kees van
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Uitgeverij Van Oorschot, Amsterdam
Jaar van uitgave
2018
ISBN10
9028282246
ISBN13
9789028282247
Taal
Nederlands
Beschrijving
Hardcover met stofomslag en buikbandje
Samenvatting
Na Carmiggelt, Schmidt, Minco, Campert en Thijssen is de volgende ster aan het dundruk-firmament Kees van Kooten. Uitgeverij Van Oorschot is verheugd en trots om een compacte selectie uit zijn werk te brengen in het bekende, handzame binnenzak-en-damestasformaat. Hij heeft zijn plaats in deze, om met hem te spreken, "tijdloos ouderwetse' reeks meer dan verdiend.

In Sterk verdund is Van Kooten teruggebracht tot zijn essentie. Hij is puntig op de korte baan, met een waanzinnig plezier in taal, ontroerend en gedoseerd ongemakkelijk, maar boven alles onweerstaanbaar grappig. Puttend uit meer dan vijftig jaar van Van Kootens pennenvruchten beslaat dit deel een keur uit onder (veel) meer de Treitertrends, Koot graaft zich autobio, Levensnevel, Tijdelijk nieuw en, niet te vergeten, de Mod
... (Lees verder)ermismen (alle bij De Bezige Bij verschenen). Kortom: meer, meest, mooist van Kees, het staat er allemaal in.
Pagina's
285
Conditie
Goed — Kreukjes stofomslag
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.