Onze boeken

Gordon Ramsay's desserts van een meesterchef

Door Gordon Ramsay

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#220748
Titel
Gordon Ramsay's desserts van een meesterchef
Auteur
Ramsay, Gordon
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Tirion, Baarn
Jaar van uitgave
2001
ISBN10
904390208X
ISBN13
9789043902083
Taal
Nederlands
Samenvatting
In Dessert van een meesterchef ontsluierd Engelands meest booming kok de geheimen rond de bereiding van nagerechten. Door klassieke bereidingen waar mogelijk te vereenvoudigen, helpt Gordon Ramsay u een reeks onweerstaanbare gerechten te maken die een opwindend besluit kunnen zijn van de maaltijd.
In de eerste hoofdstukken worden basisgerechten beschreven die met elkaar tot een grand dessert gecombineerd kunnen worden. Daartoe horen gerechten met fruit, ijs en roomgerechten, mousses en soufflés. Daarna komen de gerechten die op zichzelf geserveerd worden. Deze variëren van traditionele toetjes die aan Gordons ideeën zijn aangepast tot aparte gerechten voor bijzondere gelegenheden - bijvoorbeeld Zomerpudding met brioche in plaats van met gewoon brood of Strooptaart van ver
... (Lees verder)derlicht deeg, geserveerd met citroengrasroom.
Het laatste hoofdstuk omvat basisrecepten voor onder andere verschillende soorten deeg, crème anglaise, suikersiroop enz.
Elk recept is duidelijk en stap-voor-stap bechreven en geïllustreerd met foto's die het water in de mond doen lopen. Door de vaak stapsgewijze afbeeldingen lijkt het alsof Gordon naast u staat en elke handleiding begeleidt.
Desserts van een meesterchef, bomvol professionele adviezen en vele heerlijke recepten, zal beslist uw favoriete handleiding worden om de komende jaren een expert te worden op het gebied van nagerechten.
Pagina's
224
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.