Onze boeken

Gelukkig getrouwd

Door Erlend Loe

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#213339
Titel
Gelukkig getrouwd
Auteur
Loe, Erlend
Boektype
Paperback
Uitgeverij
De Geus, Breda
Jaar van uitgave
2012
ISBN10
9044517325
ISBN13
9789044517323
Taal
Nederlands
Samenvatting
Een absurd boek over de eigenaardigheden van een getrouwd stel
Zoals ieder jaar gaan Nina en Bror Telemann met hun drie kinderen op vakantie naar Duitsland. Ditmaal naar Garmisch-Partenkirchen, door de vertaalmachine ook wel Mixing Part genoemd.
De relatie tussen Nina en Bror staat er beroerd voor. Hun levens hebben nog maar weinig raakvlakken omdat ze allebei geheel in hun eigen passies opgaan. Zij is gek op Duitsland, hij denkt dag en nacht aan toneel en is een heimelijke aanbidder van tv-kok Nigella Lawson. Van seks komt ook al niets meer. Nina beweert dat ze huiduitslag krijgt zodra Bror bij haar in de buurt komt, en zoekt haar heil elders.
Erlend Loe (Noorwegen, 1969) maakte enkele korte films, werkte in een psychiatrisch ziekenhuis en was leraar. In 1996 brak hij internationaal do
... (Lees verder)or met zijn roman Naïef. Super.
Vanwege zijn unieke stijl vol humor, ironie en melancholie is Erlend Loe een van de meest gelezen schrijvers van Noorwegen en een populair auteur in veel Europese landen.
Pagina's
217
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.