Onze boeken

De greppel - dwarsligger

Door Herman Koch

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#208350
Titel
De greppel - dwarsligger
Auteur
Koch, Herman
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Ambo Anthos / Dwarsligger
Jaar van uitgave
2016
ISBN10
9049806120
ISBN13
9789049806125
Taal
Nederlands
Beschrijving
Dwarsligger
Samenvatting
Robert Walter, geliefd burgemeester van Amsterdam, vermoedt dat zijn vrouw vreemdgaat met een van zijn wethouders. En nog wel met die oerdegelijke wethouder die zich inzet voor het milieu. Niet veel later beweert een journaliste dat de burgemeester betrokken is geweest bij het toetakelen van een agent tijdens een Vietnam-betoging. Dan staat opeens zijn vierennegentigjarige vader op de stoep: hij en zijn vrouw willen samen euthanasie plegen.
"De greppel' laat zien hoe een ogenschijnlijk stabiele man in korte tijd steeds verder verstrikt dreigt te raken in zijn eigen angsten en vermoedens. Of ziet Robert Walter de dingen juist voor het eerst echt helder?
Herman Koch (1953) was bekend als televisiemaker ("Jiskefet') en is inmiddels wereldberoemd
geworden met "Het diner'. Die
... (Lees verder) roman werd verkocht aan achtenveertig landen en stond wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times. De Amerikaanse verfilming, "The Dinner', gaat in 2017 in première. "De greppel' gaat over macht, jaloezie en is geestig en verontrustend: een onmiskenbare Herman Koch.
Pagina's
555
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.