Onze boeken

Delen: Facebook Twitter

Oh, oh, Amerika

Door Charles Groenhuijsen

Oh, oh, Amerika
CategorieGeschiedenis Noord-Amerika
Boeknummer#206490
TitelOh, oh, Amerika. Het land dat Obama achterlaat, over billionaires en bedelaars, campagnes en coffeeshops, Hillary en homohaat, schaliegas en seks
AuteurGroenhuijsen, Charles
BoektypePaperback
Druk5e druk
UitgeverijBalans, Amsterdam
Jaar van uitgave2016
ISBN109460032141
ISBN139789460032141
TaalNederlands
SamenvattingOh, oh, Amerika 1e druk is een boek van Charles Groenhuijsen uitgegeven bij Balans. ISBN 9789460032141 Charles Groenhuijsen is al jaren gefascineerd door Amerika en schrijft in Oh, oh, Amerika bevlogen en met grote kennis van zaken over zijn tweede vaderland. Want: wat weten we nu écht over Amerika? Wat kunnen wij van de Amerikanen leren? Wat is de erfenis van Barack Obama? Onder hem veranderde veel: van het wettelijk toestaan van het homohuwelijk en marihuana tot het sluiten van duizenden kerken per jaar in een diep gelovig Amerika. De Amerikaanse economie blijft zich intussen vernieuwen. Onze wereld zou er anders uitzien zonder Apple, Facebook en Google. En bedrijven als AirBnB en Uber, die nu de wereld veroveren, komen ook uit Amerika. Maar veel bleef ook hetzelfde en de nieuwe president die in 2016 verkozen wordt - Hilary of Trump - wacht een immense taak: verbetering van de ver¬houdingen tussen blank en zwart, het verkleinen van de bizarre verschillen tussen arm en rijk en het aanpakken van het krankzinnige wapenbezit.
Pagina's367
ConditieAls nieuw
Prijs€ 6,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.