Onze boeken

Eenzaam spelen met Pompon

Door Louis Paul Boon

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#192372
Titel
Eenzaam spelen met Pompon
Auteur
Boon, Louis Paul
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Meulenhoff, Amsterdam
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
9085420407
ISBN13
9789085420408
Taal
Nederlands
Samenvatting
Na het immense succes van de Fenomenale Feminateek – algauw omgedoopt tot de 'Boondoos' – verschijnt een nieuwe interessante, pikante en niet minder mythische Boontekst voor het eerst in een handelseditie: Eenzaam spelen met Pompon.
De ervaringen van het jonge meisje Pompon hebben Louis Paul Boon jarenlang beziggehouden. Pompon is onschuldig en rein, maar komt op haar pad boosaardige heren, schoolmeesters en pastoors tegen die haar lieflijkheid op de proef stellen. In Eenzaam spelen met Pompon vertelt Louis Paul Boon, de seismograaf van een immer voorthollende wereld, een grimmig sprookje dat tot de kern van zijn omvangrijke oeuvre behoort.
De bijzondere boekverzorging van Eenzaam spelen met Pompon zal het hart van menig lezer sneller doen slaan. Eenzaam spelen met Pompon bev
... (Lees verder)at namelijk de illustraties die Boon bij de tekst maakte, aangevuld met enkele aanstekelijke collages van de meester. Dit alles in fullcolour. Ook Eenzaam spelen met Pompon mag in geen enkele boekenkast ontbreken.
Pagina's
143
Conditie
Goed
Prijs
€ 30,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.