Onze boeken

Delen: Facebook Twitter

De radicale prins

Door David Lorimer

De radicale prins
CategorieGeschiedenis Europa
Boeknummer#155854
TitelDe radicale prins: de visie van Prins Charles op milieu, biologische landbouw, holistische geneeswijzen, spiritualiteit en onderwijs
AuteurLorimer, David
BoektypePaperback
UitgeverijAnkh-Hermes, Deventer
Jaar van uitgave2005
ISBN109020284002
ISBN139789020284003
TaalNederlands
SamenvattingPrins Charles wordt vaak onder vuur genomen door de media, maar als je beseft hoeveel waardevolle zaken door hem worden ondersteund, kun je niet ontkennen dat hij zowel in eigen land als daarbuiten een aanzienlijke en positieve invloed heeft. Zo steunt hij bijvoorbeeld projecten op het gebied van de biologische landbouw en de holistische gezondheidszorg en stelt hij in zijn toespraken regelmatig onze materialistische levensvisie ter discussie. In dit bijzondere boek neemt David Lorimer Prins Charles' radicale visie onder de loep die aan de basis ligt van zijn ideeën over milieu, biologische landbouw, holistische geneeswijzen, religie, architectuur en onderwijs. Hij laat zien hoe de Prins zijn ideeën in allerlei concrete projecten en organisaties heeft vertaald en vormgegeven. Het is voor het eerst dat de spirituele en ecologische visie van Prins Charles zo in boekvorm wordt gepresenteerd.
Pagina's295
ConditieAls nieuw
Prijs€ 6,00
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.