Onze boeken

De allerlekkerste aardappelgerechten

Door Inge Pieters

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#144995
Titel
De allerlekkerste aardappelgerechten
Auteur
Pieters, Inge
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Parragon, Bath
Jaar van uitgave
2003
ISBN10
1405421312
ISBN13
9781405421317
Taal
Nederlands
Samenvatting
De eenvoudige aardappel is een van 's werelds populairste groenten en zeker ook een van de meest veelzijdige. De duizenden variëteiten die in bijna alle landen van de wereld geteeld worden, hebben ieder hun eigen unieke vorm, structuur en kleur - van het lichtgele vruchtvlees van de Première tot het rijke, warme oranje van de Caribische zoete aardappel. Dit inspirerende kookboek bevat een fascinerend scala aan aardappelrecepten, speciaal bedoeld voor de thuiskok. Er zijn hoofdstukken met soepen, voorgerechten, salades en lichte maaltijden, bijgerechten, vlees en gevogelte, vis, vegetarisch en zelfs een met brood en gebak op aardappelbasis!
Alle recepten zijn makkelijk te volgen en worden bereid met heerlijke verse ingrediënten, met de nadruk op smaak en een aantrekkelijke
... (Lees verder) presentatie. Dit kookboek is met zijn prachtige vormgeving en luxe uitvoering de complete, handzame wegwijzer om alles uit deze favoriete groente te halen wat er in zit.
Pagina's
256
Conditie
Goed
Prijs
€ 5,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.