Onze boeken

De wolvenlus

Door Nicholas Evans

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#110319
Titel
De wolvenlus
Auteur
Evans, Nicholas
Boektype
Paperback met stofomslag
Druk
10e druk
Uitgeverij
De Boekerij, Amsterdam
Jaar van uitgave
1999
ISBN10
9022524086
ISBN13
9789022524084
Taal
Nederlands
Samenvatting
De wolvenlus is een buitengewone vertelling over haat en vooroordeel, liefde en genezing en over onze angsten én verbondenheid met de ongetemde natuur. Maar bovenal is dit een krachtige roman die laat zien dat de mens, dankzij de liefde, in staat is de juiste keuzes te maken.

In deze schitterende nieuwe roman van de schrijver die met Depaardenfluisteraar miljoenen lezers wist te ontroeren, zijn alle elementen terug te vinden die Depaardenfluisteraar tot zo'n overweldigende leeservaring maakten. De gecompliceerde relatie tussen mens en natuur staat in nog sterkere mate centraal en de schrijver verweeft in zijn thematiek wederom een weergaloos liefdesverhaal.

Nicholas Evans werd in één klap beroemd toen in 1995 Depaardenfluisteraar verscheen. Daarvoor was de oud-st
... (Lees verder)udent van de universiteit van Oxford een eenzame freelance producent en scenarioschrijver van matig bekeken documentaires en films. 'De vertaalrechten van Depaardenfluisteraar werden aan dertig landen verkocht. Hoflywood kocht de filmrechten - niemand minder dan Robert Redford verfilmde het boek'
Pagina's
420
Conditie
Goed — Naam met pen op schutblad
Prijs
€ 6,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.