Onze boeken
The Oxford Companion to Food
Door Alan Davidson
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #366319-KH15 |
Titel | The Oxford Companion to Food |
Auteur | Davidson, Alan |
Boektype | Gebonden hardcover met stofomslag |
Uitgeverij | Oxford University Press |
Jaar van uitgave | 1999 |
ISBN10 | 0192115790 |
ISBN13 | 9780192115799 |
Taal | Engels |
Beschrijving | Original burgundy boards gilt lettered spine, dust jacket, illustrated with some b/w drawings, 4to. |
Samenvatting | An A-to-Z food reference packs 2,650 entries on meats, eggs, dairy products, nuts, aquatic plant food, cereals, edible plants, and every other edible substance imaginable into a single volume, with thirty-nine feature articles on feature foods and special sections on drinks, food preparation and preservation, food science, culture, and religion. |
Pagina's | 892 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 15,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.