Onze boeken
The Oxford Companion to Food
Door Alan Davidson
| Categorie | Kookboeken | 
|---|---|
| Boeknummer | #366319-KH15 | 
| Titel | The Oxford Companion to Food | 
| Auteur | Davidson, Alan | 
| Boektype | Gebonden hardcover met stofomslag | 
| Uitgeverij | Oxford University Press | 
| Jaar van uitgave | 1999 | 
| ISBN10 | 0192115790 | 
| ISBN13 | 9780192115799 | 
| Taal | Engels | 
| Beschrijving | Original burgundy boards gilt lettered spine, dust jacket, illustrated with some b/w drawings, 4to. | 
| Samenvatting | An A-to-Z food reference packs 2,650 entries on meats, eggs, dairy products, nuts, aquatic plant food, cereals, edible plants, and every other edible substance imaginable into a single volume, with thirty-nine feature articles on feature foods and special sections on drinks, food preparation and preservation, food science, culture, and religion. | 
| Pagina's | 892 | 
| Conditie | Goed | 
| Prijs | € 15,00 | 
 
		Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.
 Toevoegen aan winkelwagen
Toevoegen aan winkelwagen









