Onze boeken

De zilveren lepel: pasta

Door Jetske Decock

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#330699-KF27
Titel
De zilveren lepel: pasta
Auteur
Decock, Jetske (redactie)
Boektype
Gebonden hardcover
Druk
2e druk
Uitgeverij
Houten : Van Dishoeck
Jaar van uitgave
2010
ISBN10
9047512227
ISBN13
9789047512226
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, 2 leeslinten, geïllustreerd met (paginagrote) kleurenfoto's, klein 4to.
Samenvatting
In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner.
Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.
Pagina's
335
Conditie
Goed
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.