Onze boeken
Culinary Art and Traditions of Switzerland
Door Hubert - and others Rossier
| Categorie | Kookboeken | 
|---|---|
| Boeknummer | #108634 | 
| Titel | Culinary Art and Traditions of Switzerland | 
| Auteur | Rossier, Hubert - and others | 
| Boektype | Gebonden hardcover | 
| Druk | 8e druk | 
| Uitgeverij | Fondation Nestlé Pro Gastronomica, Vevy/Suisse | 
| Jaar van uitgave | 1985 | 
| Taal | Engels | 
| Beschrijving | Original pictorial boards, map on endpapers, illustrated with numerous (full page) colour photographs, 4to. | 
| Pagina's | 232 | 
| Onderwerpen | Zwitserland (11), Zwitserse keuken (3) | 
| Conditie | Goed | 
| Prijs | € 9,00 | 
 
		Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.
 Toevoegen aan winkelwagen
Toevoegen aan winkelwagen









