Aanbod

Delen: Facebook Twitter

Weg van de snelweg

Door Judith Boerma-van Beek

Weg van de snelweg
RubriekEuropa
Boeknummer#89946
TitelWeg van de snelweg: Europa. Frankrijk Champagnestreek, Noorwegen tussen Oslo en Bergen, Zwitserland een Drie-merengebied, Turkije de Turkooize Rivièra, Duitsland Oostzeekust, Ierland het zonnige Zuidoosten
AuteurBoerma-van Beek, Judith (eindredactie)
BoektypePaperback
Druk1e druk
UitgeverijNCRV, Hilversum
Jaar van uitgave1997
ISBN109024279259
ISBN139789024279258
TaalNederlands
SamenvattingIn 1997 bezoekt Weg van de snelweg de twintigste route in Frankrijk. Om dat een feestelijk tintje te geven, is gekozen voor de mooie en vruchtbare Champagnestreek. Noorwegen is indrukwekkend in al haar bijzondere facetten: adembenemende vergezichten, uitgestrekte bossen en ruige bergketens met ijzige gletsjers. In Zwitserland een drie-merenroute, een veelzijdig en afwisselend gebied, dat voor elk wat wils heeft. Turkije heeft prachtige stranden en talrijke schilderachtige vissersplaatsjes. Dit gecombineerd met de rijke geschiedenis, maakt de Turkse Rivièra tot een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming. De Duitse Oostzeekust laat de geschiedenis van voormalig Oost-Duitsland zien. En langs het Oostzeestrand kunt u zich heerlijk ontspannen. Tenslotte het zonnige zuidoosten van Ierland: glooiende heuvels, Keltische kruizen en magische ontmoetingen. Europese bestemmingen die liefhebbers van natuur en cultuur een aangenaam verblijf van langere tijd garanderen.
Pagina's78
SerieWeg van de Snelweg
TagsDuitsland (28), Frankrijk (30), Ierland (15), Noorwegen (4), Turkije (23), Zwitserland (8)
ConditieGoed
Prijs€ 3,50
ToevoegenToevoegen aan winkelwagen

Zie ook

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.