Onze boeken

Het watermerk

Door Sarah Smith

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#86753
Titel
Het watermerk
Auteur
Smith, Sarah
Boektype
Paperback met stofomslag
Uitgeverij
De Boekerij, Amsterdam
Jaar van uitgave
2001
ISBN10
9022530159
ISBN13
9789022530153
Taal
Nederlands
Samenvatting
Tegen de achtergrond van de overstroming die de lichtstad in 1910 teisterde toen de Seine tot ver boven de kademuren steeg, ontspint zich het verhaal van de blinde Amerikaanse pianiste Perdita en de Oostenrijkse baron Von Reisden, inmiddels directeur van een psychiatrische kliniek in Parijs.
Perdita is naar Parijs gekomen om pianolessen te nemen, maar wordt al snel verleid door de charmes van de romantische stad en die van de baron. Maar er is meer. De moord op de prostitué 'Mona Lisa'; een complot om het gelijknamige schilderij uit het Louvre te stelen; en het onderzoek naar de echtheid van de kostbare kunstwerken van schilder Claude Mallais - al deze verhaallijnen worden vervlochten tot een schitterende puzzel over identiteit, authenticiteit en vervalsing.
Net als het succesvoll
... (Lees verder)e Het verloren kind kan ook dit tweede boek van Sarah Smith weer op verschillende niveaus gelezen worden: als literaire roman, historische misdaadroman of liefdesverhaal.
Pagina's
413
Conditie
Goed
Prijs
€ 6,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.