Onze boeken

Handboek vis, schelp- en schaaldieren: vademecum met beschrijvingen, kooktechnieken en bereidingswijze van ruim 400 soorten

Door John van de Ven

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#387751-WF11
Titel
Handboek vis, schelp- en schaaldieren: vademecum met beschrijvingen, kooktechnieken en bereidingswijze van ruim 400 soorten
Auteur
Ven, John van de
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
De Rijp : Uitgeverij HBG
Jaar van uitgave
2005
ISBN10
9080660450
ISBN13
9789080660458
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele gedecoreerde hardcover, stofomslag, geïllustreerd met veel foto's in kleur, 4to.
Pagina's
160
Conditie
Nieuw
Prijs
€ 15,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.