Onze boeken
Back to basics: Gezonde en eenvoudige recepten met smaak
Door Jacob-Jan Boerma e.a.
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #381804-WD25 |
Titel | Back to basics: Gezonde en eenvoudige recepten met smaak |
Auteur | Boerma, Jacob-Jan & Sacha de Boer (fotografie) |
Boektype | Gebonden hardcover |
Druk | 1e druk |
Uitgeverij | Houten : Van Dishoeck |
Jaar van uitgave | 2014 |
ISBN10 | 9000343194 |
ISBN13 | 9789000343195 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele geïllustreerde hardcover, geïllustreerd met veel (paginagrote) foto's in kleur en z/w, 4to. |
Samenvatting | In Back to basics, het vervolg op het succesvolle kookboek Down to earth, spelen de "gewone' superfoods zoals groente, noten, vette vis, bessen, kruiden & specerijen, granen en chocolade de hoofdrol. Jacob-Jan Boerma, de beste chef van Nederland, gaat op zoek naar ingrediënten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Geen exotische superfoods uit verre landen, maar makkelijk verkrijgbare, bekende producten, zoveel mogelijk uit de buurt. Hij ontwikkelt heerlijke en eenvoudige recepten met deze ingrediënten, en zorgt zo voor een zeer gevarieerd aanbod aan supergezond, maar vooral superlekker eten! Voor elke dag, voor elk eetmoment. Sacha de Boer brengt deze zoektocht in beeld. Naast de prachtig opgemaakte borden fotografeert ze het plezier van samen tafelen met v... (Lees verder)rienden, gezellige lunches, borrels en nog veel meer! Sacha de Boer is bekend van het NOS journaal. Ze fotografeert sinds haar zevende. Ze is aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau van een aantal gerenommeerde fotografen. Chefkok Jacob-Jan Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. November 2013 ontving hij een derde Michelinster. Zijn keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio. |
Pagina's | 165 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 8,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.