Onze boeken
The Italian Food Guide: The Ultimate Guide to the Regional Foods of Italy
Door Antonello Iannarilli
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #381705-UD1 |
Titel | The Italian Food Guide: The Ultimate Guide to the Regional Foods of Italy |
Auteur | Iannarilli, Antonello |
Boektype | Paperback |
Uitgeverij | Milan : Touring Club of Italy |
Jaar van uitgave | 2002 |
ISBN10 | 8836525385 |
ISBN13 | 9788836525386 |
Taal | Engels |
Beschrijving | Paperback, illustrated with numerous photographs in colour and b/w, 8vo. |
Samenvatting | Each one of Italy's 20 regions has its own unique culinary traditions that reflect the country's varied landscape and local food products and wines. From the five-star restaurants of Rome and Milan, to the off-the-beaten-track "trattoria" in the heart of the Tuscan countryside, Italy's greatest food travel experts, The Touring Club of Italy, bring you the best of the Italian cuisine. Book jacket. |
Pagina's | 644 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 12,50 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.