Onze boeken

Handboek voor de thuiskok: stap-voor-stap technieken en recepten van topchefs uit de hele wereld

Door Jill Norman

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#381549-WC25
Titel
Handboek voor de thuiskok: stap-voor-stap technieken en recepten van topchefs uit de hele wereld
Auteur
Norman, Jill
Boektype
Gebonden hardcover
Druk
4e druk
Uitgeverij
Leuven : Fontaine/Davidsfonds
Jaar van uitgave
2009
ISBN10
9077363149
ISBN13
9789077363140
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele bedrukte hardcover, stofomslag, buikbandje, illustraties in kleur, 4to.
Samenvatting
Wat is het geheim van een goed brood? Hoe bereid je verse kreeft? Hoe maak je de perfecte béchamelsaus? Volg de praktische stap voor stap beschreven adviezen van topchefs uit de hele wereld om alle technieken onder de knie te krijgen en een nieuwe kookstijl te ontwikkelen. Met hoofdstukken over uiteenlopende onderwerpen als sauzen en dressings, bouillons en soepen, deeg, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, brood, zoet gebak en verschillende internationale keukens, van de hand van enkele kopstukken uit de internationale gastronomie. Deel samen met de chefs hun passie voor eten en vergroot uw repertoire. Met Handboek voor de thuiskok kookt u voortaan altijd met succes in eigen keuken!
Pagina's
648
Conditie
Goed — Scheurtje in buikbandje; vouw onderste rand voorkant stofomslag.
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.