Onze boeken
Handboek voor de thuiskok: stap-voor-stap technieken en recepten van topchefs uit de hele wereld
Door Jill Norman
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #381549-WC25 |
Titel | Handboek voor de thuiskok: stap-voor-stap technieken en recepten van topchefs uit de hele wereld |
Auteur | Norman, Jill |
Boektype | Gebonden hardcover |
Druk | 4e druk |
Uitgeverij | Leuven : Fontaine/Davidsfonds |
Jaar van uitgave | 2009 |
ISBN10 | 9077363149 |
ISBN13 | 9789077363140 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele bedrukte hardcover, stofomslag, buikbandje, illustraties in kleur, 4to. |
Samenvatting | Wat is het geheim van een goed brood? Hoe bereid je verse kreeft? Hoe maak je de perfecte béchamelsaus? Volg de praktische stap voor stap beschreven adviezen van topchefs uit de hele wereld om alle technieken onder de knie te krijgen en een nieuwe kookstijl te ontwikkelen. Met hoofdstukken over uiteenlopende onderwerpen als sauzen en dressings, bouillons en soepen, deeg, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, brood, zoet gebak en verschillende internationale keukens, van de hand van enkele kopstukken uit de internationale gastronomie. Deel samen met de chefs hun passie voor eten en vergroot uw repertoire. Met Handboek voor de thuiskok kookt u voortaan altijd met succes in eigen keuken! |
Pagina's | 648 |
Conditie | Goed — Scheurtje in buikbandje; vouw onderste rand voorkant stofomslag. |
Prijs | € 12,50 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.