Onze boeken

Chef & sommelier: kijken in de keuken bij de top van de gastronomie: Wat is het geheim van de goede combinatie? Wanneer en waarom is een combinatie mooi?

Door Peter Klosse

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#380996-MD4
Titel
Chef & sommelier: kijken in de keuken bij de top van de gastronomie: Wat is het geheim van de goede combinatie? Wanneer en waarom is een combinatie mooi?
Auteur
Klosse, Peter
Boektype
Gebonden hardcover met stofomslag
Uitgeverij
Baarn : Tirion
Jaar van uitgave
z.j.
ISBN10
9043912093
ISBN13
9789043912099
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele zwarte linnen band, stofomslag, geïllustreerd met foto's in kleur en z/w, groot 4to.
Pagina's
246
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.