Onze boeken
Chef & sommelier: kijken in de keuken bij de top van de gastronomie: Wat is het geheim van de goede combinatie? Wanneer en waarom is een combinatie mooi?
Door Peter Klosse
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #380996-MD4 |
Titel | Chef & sommelier: kijken in de keuken bij de top van de gastronomie: Wat is het geheim van de goede combinatie? Wanneer en waarom is een combinatie mooi? |
Auteur | Klosse, Peter |
Boektype | Gebonden hardcover met stofomslag |
Uitgeverij | Baarn : Tirion |
Jaar van uitgave | z.j. |
ISBN10 | 9043912093 |
ISBN13 | 9789043912099 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Originele zwarte linnen band, stofomslag, geïllustreerd met foto's in kleur en z/w, groot 4to. |
Pagina's | 246 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 10,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.