Onze boeken

Sausen. Meer dan 200 overheerlijke sausrecepten voor groente, vlees, wild en gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, rijst en macaroni, desserts en dressings voor salade

Door Margreet Damsma

Categorie
Kookboeken
Boeknummer
#377435-KC31
Titel
Sausen. Meer dan 200 overheerlijke sausrecepten voor groente, vlees, wild en gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, rijst en macaroni, desserts en dressings voor salade
Auteur
Damsma, Margreet (vertaling)
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Helmond : Helmond B.V.
Jaar van uitgave
1990
ISBN10
9025292917
ISBN13
9789025292911
Taal
Nederlands
Beschrijving
Originele witte linnen band, stofomslag, illustraties in kleur, 4to.
Samenvatting
Met sausen is het eigenlijk vreemd gesteld. Zeer velen genieten er graag van, maar ze denken dikwijls ook dat het maken van een mooie saus hun nooit zal lukken. Het maken van een goede saus is, zo vrezen tal van kokende vrouwen en mannen, een soort culinaire hekserij. Dat die vrees ongegrond is, bewijst deze uitgave. Zijn succes dankt dit boek voor een deel aan de fraaie uitgave - 100 pagina's van 30 x 21 cm; prachtig instructief fotomateriaal in kleur - en de beknopte tekst, voor een ander deel aan de aard van het onderwerp. Na de basissausen en bindmiddelen volgen o. a. sausen voor groente, schaal en schelpdieren, vis, vlees, wild en gevogelte, pasta, dessertsausen. Het redden van een mislukte saus komt ook aan de orde. Kokssymbooltjes geven de moelijkheidsgraad aan. Voor de beginnende s... (Lees verder)ausmaker geeft dit Sausen een royale eerste aanzet: een kleine cursus culinair toveren voor elke dag. Voor gevorderden is het een zeer bruikbaar repetitieboek.
Pagina's
102
Conditie
Goed — Slijtage hoekjes stofomslag; klein stukje bovenste rand achterkant stofomslag afgescheurd.
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.