Onze boeken
Il menu: woordenboek voor de Italiaanse keuken
Door Joost Overhoff
Categorie | Kookboeken |
---|---|
Boeknummer | #369753-XN7 |
Titel | Il menu: woordenboek voor de Italiaanse keuken |
Auteur | Overhoff, Joost |
Boektype | Paperback |
Uitgeverij | Amsterdam : Podium |
Jaar van uitgave | 2008 |
ISBN10 | 9057592711 |
ISBN13 | 9789057592713 |
Taal | Nederlands |
Beschrijving | Paperback, 8vo. |
Samenvatting | De Italiaanse keuken heeft de wereld veroverd. Pasta, pesto en pizza kennen we inmiddels allemaal. Maar porro, passera di mare en pizzoccheri? Il menù biedt uitkomst. Dit culinaire bijbeltje serveert precies wat je in een Italiaans restaurant weten moet of thuis weten wilt. Het is gelardeerd met aanvullende informatie, wat de smaak ten goede komt `Bijzonder handig en bruikbaar boekje, dat ik zelf ook in Amsterdam zal meenemen naar het restaurant.' Johannes van Dam Joost Overhoff (1955) woont een groot deel van het jaar in Italië. Hij schreef het boek De smaak van Italië en publiceert in onder andere Het Parool, Het Financieele Dagblad en Seasons. |
Pagina's | 223 |
Conditie | Goed |
Prijs | € 9,00 |

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.