Onze boeken

De cirkel

Door Dave Eggers

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#331611-VE27
Titel
De cirkel
Auteur
Eggers, Dave
Boektype
Paperback
Druk
5e druk
Uitgeverij
Amsterdam : Lebowski Publishers
Jaar van uitgave
2014
ISBN10
904881863X
ISBN13
9789048818631
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, 8vo.
Samenvatting
Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

PRIVACY IS DIEFSTAL

Mae laat zich meeslepen door de energie van het bedrijf, de groepsactiviteiten en de feestjes, de oneindige mogelijkheden - zelfs als ze het leven buiten de campus langzaam uit het oog verliest, een ontmoeting met een collega haar in verwarring brengt, en haar bijdrage aan de Cirkel steeds meer openbaar wordt.

GEHEIMEN ZIJN LEUGENS

De Cirkel is een
... (Lees verder)intelligente, geestige en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld.
Pagina's
445
Conditie
Goed
Prijs
€ 8,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.