Onze boeken

Zeven soorten honger *GESIGNEERD*

Door Renate Dorrestein

Categorie
Speciale uitgaven
Boeknummer
#324666-XC14
Titel
Zeven soorten honger *GESIGNEERD*
Auteur
Dorrestein, Renate
Boektype
Paperback
Druk
4e druk
Uitgeverij
Amsterdam : Podium
Jaar van uitgave
2016
ISBN10
9057598019
ISBN13
9789057598012
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, 8vo. Gesigneerd door Renate Dorrestein op de Franse titelpagina.
Samenvatting
Zeven soorten honger speelt zich af in een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust, waar maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's proberen kwijt te raken. In dit statige landhuis worden amper calorieën geserveerd en krijgt het begrip lichaamsbeweging nieuwe dimensies. Voor de gasten staat er veel op het spel: ze mogen pas weg als ze hun streefgewicht hebben bereikt. Wie opgeeft, betaalt een netto jaarinkomen als boete. En díe dreiging blijkt te werken.
Toch kampen Nadine en Derek Ravendorp, het echtpaar achter dit succesvolle instituut, met problemen die ze ondanks hun lange, gelukkige huwelijk niet met elkaar kunnen delen. Hoe lang kunnen die geheimen nog verborgen blijven? Wie is die zwerver die door Nadine wordt binnengesmokkeld? Hoe goed is Derek eigenlij
... (Lees verder)k in boekhouden? En vooral: hoe loopt het af met het anorexia-meisje dat door haar vader is meegenomen naar de prestigieuze afslankvilla?

Zeven soorten honger biedt voedsel voor de geest zoals alleen Renate Dorrestein het kan opdienen. Een spannende, lichtvoetige en energieke roman over een van haar grote thema's: eten of gegeten worden. En natuurlijk over de liefde.
Pagina's
268
Conditie
Goed
Prijs
€ 10,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.