Onze boeken

Het onuitwisbare

Door Juan José Saer

Categorie
Vertaalde literatuur
Boeknummer
#321686-XA22
Titel
Het onuitwisbare
Auteur
Saer, Juan José
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Amsterdam : Prometheus
Jaar van uitgave
1994
ISBN10
9053332057
ISBN13
9789053332054
Taal
Nederlands
Beschrijving
Paperback, 8vo.
Samenvatting
Saer levert het bewijs dat er nog leven is na Garcia Márquez, en dat de Argentijnse literatuur nog onvermoede schatten bevat.

Wanneer Carlos Tomatis zich na een ernstige crisis voor het eerst weer op straat waagt, wordt hij aangesproken door een zekere Alfonso. Hoewel de man Carlos met wantrouwen vervult, laat hij zich meetronen naar een bar, waar hij wordt voorgesteld aan Vilma, een raadselachtige elegante blondine, die met Alfonso een soort geheim verbond lijkt te hebben. De ontmoeting voert Carlos in gedachten terug naar zijn eigen verleden en werpt een nieuw licht op zijn leven. In het Onuitwisbare beschrijft Saer de werkelijkheid als een brokkelige, breekbare constructie, die wellicht niet meer dan een fantoom is. Hij doet dat met precisie, helderheid, luciditeit en dichthei
... (Lees verder)d, die duidelijk maken dat hij met Borges een van de belangrijkste vertegenwoordigers is van de moderne Argentijnse literatuur.
Pagina's
274
Conditie
Goed
Prijs
€ 7,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.