Onze boeken

Rémy: roman, deel twee

Door Sjoerd van Buren

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#257166
Titel
Rémy: roman, deel twee
Auteur
Buren, Sjoerd van
Boektype
Gebonden hardcover
Uitgeverij
Boekengilde
Jaar van uitgave
2017
ISBN10
9463231668
ISBN13
9789463231664
Taal
Nederlands
Samenvatting
Ten langen leste lijkt het allemaal wel stuk te lopen met Rémy. Wild van de helling levend, komt hij tenslotte in de goot weer terecht. Hoe kan dit ooit nog goed komen met hem? Maar als er toch al geen God is, dan hoef je daar ook niet op te rekenen…! Een engel speelt echter al stiekem zijn spelletje mee… Als Balthus weet te bedenken, dat hij voor die afwezige God, dan maar waar moet gaan nemen… Dan blijft God niet toezien. Eindelijk laat Hij zich daar dan wel degelijk kennen… Deze God is gaarne bereid ons verder te helpen. “Die niet laat varen, het werk aan ons reeds begonnen…” Balthus is daar, in de eerste drie boeken, al twintig jaar buitenkerkelijk. Blijkbaar zal het maar beter in de wereld, dan ooit in de kerk kunnen worden gedaan&... (Lees verder)hellip;! Maar lees dit verhaal ook nog eens van achter naar voren terug… Wie goed leest, zal daar kunnen beseffen, dat wij allemaal, in een dergelijk spel, met deze zelfde doorgestoken kaarten, nog tegen onszelf zullen worden uitgespeeld. Win win situatie, bij uitstek. Van het zuiverste water!

"Rémy", deel twee, is het derde boek, van vier reeds verschenen boeken, uit een reeks van zeven, "de tuin der tekenen" genaamd.

Over de auteur
Sjoerd van Buren (Sneek 1941), doet in een reeks van zeven boeken, verslag van zijn spirituele bevindingen, waarvan hij zelf diep onder de indruk is geraakt. Het is heel veel meer nog geweest, dan wat zich aan ons voordoet in dit aardse “platland”. Ook van wat er meer nog is, tussen hemel en aarde, heeft hij zijn deel ruimschoots al mee gekregen. Zijn onderzoekende geest heeft hem dit mogelijk gemaakt. Maar het is dan ook zijn vak. Hij studeerde af in de Theologie, te Groningen (1976), met als hoofdvak: Filosofie…
Pagina's
162
Conditie
Goed
Prijs
€ 12,50

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.