Onze boeken

Lutijn

Door Jos van Daanen

Categorie
Nederlands
Boeknummer
#256467
Titel
Lutijn
Auteur
Daanen, Jos van
Boektype
Paperback
Uitgeverij
Haarlem, In de Knipscheer
Jaar van uitgave
2019
ISBN10
9062657672
ISBN13
9789062657674
Taal
Nederlands
Samenvatting

Meneer S. begrijpt de wereld niet meer. Gisteren nog leidde hij een fatsoenlijk en geordend leven. Hij deed zijn werk en werd erom gerespecteerd. Hij hield van de zekerheid van zijn dagelijkse routine en hielp zijn medemens waar hij maar kon. En vandaag? Chaos, niets dan chaos. En maar één figuur die daar verantwoordelijk voor is. Dat akelige mannetje, die gluiperige kabouter, die machtswellusteling, Lutijn. Hij kan er niets tegen doen. Die vent liegt en bedriegt dat het een lieve lust is. En het ergste is nog dat hij controle heeft over alles wat S. dierbaar is. En meer. Je zou van minder door je hoeven zakken. Jos van Daanen (Kerkrade, 1959) studeerde Nederlands en Algemene Literatuurwetenschap. Vanaf 1988 verschijnen met enige regelmaat gedichten van zijn hand in gerenom
... (Lees verder)meerde literaire tijdschriften, in 2016 deels gebundeld in een bibliofiele uitgave Tot er woorden waren, waren we niets bij Kleinood & Grootzeer. In 2018 volgt zijn officiële debuutbundel De Schoonspringer bij Uitgeverij In de Knipscheer. Lutijn is zijn prozadebuut.
Pagina's
128
Conditie
Als nieuw
Prijs
€ 6,00

Onze gebruikte boeken verkeren in goede tweedehands staat, tenzij hierboven anders beschreven. Kleine onvolkomenheden zijn niet altijd vermeld.